Coronavirus Voorzorgsmaatregelen

Binnen de nieuwe richtlijnen geef ik sessies in de praktijk, n draag ik binnen 1,5 meter een mondkapje. Als cliënt hoef dat niet, het mag natuurlijk wel. Online behandelingen, op afstand zijn ook nog steeds mogelijk. Neem even contact met me op als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn.

Extra regels

Gelukkig mag ik je ook weer ontvangen in de praktijk. Omdat het Coronavirus nog steeds actief is, zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor jouw en mijn veiligheid. Hiernaast zie je de richtlijnen die we volgen vanuit de Beroepsvereniging voor Energetisch Therapeuten (VVET). Ik zorg dat de praktijkruimte schoon is en vraag jou om je handen te wassen of desinfecteren. De afspraak kan alleen doorgaan als je klachtenvrij bent. We werken op 1,5 meter afstand in de ruimte en ik raak alleen aan als dat veilig en nodig is. Na het maken van de afspraak, krijg je van mij een brief met de dingen waar je op moet letten.

Zorg goed voor jezelf

Inmiddels is het bekend dat het coronavirus op de luchtwegen en de longen slaat. Een behandeling op afstand kan je helpen als je klachten hebt. Daarnaast is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en ook je immuunsysteem te versterken. Dit kan bijvoorbeeld ook door middel van meditatie. Je vindt een korte meditatie op mijn SoundCloud pagina.