HSP – coaching bij hoogsensitiviteit

Er komen veel mensen met vragen over hun gevoeligheid bij mij in de praktijk. Cliënten met klachten zoals vermoeidheid, overprikkeling, last van geluiden etc. Het wil niet zeggen dat je dan meteen HSP bent, maar soms komt het wel naar voren.

Wat is HSP nu eigenlijk?

De afkorting HSP staat voor “Highly Sensitive Person” oftewel hooggevoelige persoon. Sommige mensen zijn gevoeliger dan andere, net zoals sommige mensen intelligenter zijn dan anderen. Ik ben zelf ook hoogsensitief en het is een hele mooie eigenschap. Het is wel belangrijk dat je je erbij comfortabel voelt. Dat je weet dat sommige klachten misschien niet met jou te maken hebben maar dat je ze oppikt. Je kunt je afvragen waarom je voelt wat je voelt. Waarom je lichaam gespannen voelt als je veel mensen hebt ontmoet en waarom je hoofdpijn krijgt als je de hele dag in een kantoortuin hebt gezeten.

Praktisch aan de slag, met een werkboek

Als je gevoelig bent, is het belangrijk dat je goed bij jezelf kunt blijven, kunt aarden en ontprikkelen. Als coach hou ik het meeste van ‘gewoon doen’, oefenen, en visualiseren. Voor cliënten is het super fijn om aan de slag te gaan – niet te lang over de stof praten maar te doen en te ervaren. Daarom heb ik ook een praktisch werkboek ontwikkeld waar je na het 1e consult zelf mee aan de slag kunt. In het werkboek staat extra informatie over HSP, maar ook veel oefeningen over de onderwerpen: Aarden, In je kracht staan, Grenzen stellen, Loslaten, Ontspanning, Ademhaling, Relaties, Vrije tijd, Je aura, Vragen aan jezelf. HSP kan best een zoektocht zijn, en die zoektocht is voor iedereen anders. Ik begeleid je daar graag bij en wandel dan zo af en toe mee op je pad.

Wat zijn de mogelijkheden:

  • HSP intake: ik help je energetisch en praktisch op weg, zodat je leert omgaan met je gevoeligheid.
    Je krijgt het werkboek mee om zelf mee aan de slag te gaan.
  • HSP consults: tijdens de intake bepalen we welk pad je wilt gaan lopen en wat er voor jou nodig is om weer in balans te komen.
    Je krijgt het werkboek mee, we plannen een aantal consults en ik ondersteun je door middel van magnetiseren in het proces.
  • HSP workshop: samen met 1 of 2 vriendinnen/vrienden kunnen we samen een ochtend, middag of avond aan de slag, hier in de praktijk. Of je kunt aansluiten bij de workshops die ik geef bij Terreel.

Wil meer informatie, weten wat de mogelijkheden of kosten zijn? Of wil je een afspraak maken voor een intake? Bel me gerust even op 0649423598 of stuur een mailtje naar info@feige.nl.