Over Feige

In 1970 werd ik als tweede geboren in een gezin van vier kinderen. Ik kreeg een technische achtergrond mee van mijn vader die architect is en volgde een opleiding tot docent bouwkunde. In plaats van voor de klas vond ik werk bij een aannemer als kopersbegeleider.

In deze periode begon ik te merken dat mensen erg open waren tegen mij. Soms kreeg ik levensverhalen te horen, waardoor mijn gesprekken met klanten veel langer duurden. Anderen vroegen mijn hulp bij lichamelijke klachten, want ik merkte dat met mijn handen de pijn minder werd. Door het oppikken van pijn en emoties, had vaak ineens veel informatie over mensen.

Als kind voelde ik al veel waardoor ik me afsloot en niemand echt hoogte van me kreeg. Ik had een muur om me heen gebouwd, die door mijn opleiding (ANZN) en werk als energetisch therapeut langzaam is verdwenen. Inmiddels kan ik me ook afsluiten, zodat ik niet steeds te maken heb met mijn hooggevoeligheid en helderwetendheid.

Als (HSP) coach hou ik het meeste van ‘gewoon doen’, oefenen, en visualiseren. Ik heb gemerkt dat het voor cliënten super fijn is om aan de slag te gaan – niet te lang over de stof praten maar te doen en te ervaren. Daarom heb ik een praktisch werkboek over HSP ontwikkeld waar je na het 1e consult zelf mee aan de slag kunt.

Buiten mijn praktijk geef ik les in psychometreren, stervensbegeleiding en casuistiek bij Terreel, Academie voor Holistische Geneeswijzen.

Naast mijn werk ben ik getrouwd, moeder van vier kinderen en ook hockey-keepers-trainer en keepers coördinator bij HC oranje rood.