Chakra Healing

Chakra healing is een geneeswijze die de harmonie tussen geest, gevoel en lichaam bevordert.

Wat zijn chakra’s?
Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en letterlijk ‘wiel’ betekent. Een chakra kun je je daarom misschien voorstellen als een draaiend wiel van energie. In ons lichaam zijn nog honderden andere van deze energiecentra aanwezig, maar ik richt me op deze zeven punten die het belangrijkst zijn.

Hoe werkt chakra healing?
Soms merk ik dat de wielen niet voldoende draaien of happeren; de chakra’s zijn dan ‘verstoft’ of ‘verroest’. Door middel van magnetiseren kan er meer balans gebracht worden in de chakra’s, zodat ze weer hun gezonde draairichting krijgen.

Bij chakra healing gaan we met kleurkaarten aan de slag om te kijken waar de grootste verstoringen liggen. Daarna zal ik enkele chakra’s behandelen door middel van magnetiseren, het behandelen van drukpunten of voetmassage. Als de chakra’s optimaal draaien zal je je energieker kunnen voelen en merken dat er meer balans is.

Meer informatie:
Wil je meer weten over chakra healing, of dit past in jouw proces? Je kunt me altijd even bellen op 0649423598 of een mailtje sturen naar info@feige.nl.