Werkwijze

Storingen in je energiesysteem kan ik meestal waarnemen door intuïtie of buitenzintuiglijk vermogen. Denk dan aan:

  1. Heldervoelendheid; invoelen wat er in jouw lichaam en energiesysteem gebeurt of aan de hand is (altijd met jouw toestemming).
  2. Helderwetendheid; op onverklaarbare wijze iets heel zeker weten.
  3. Helderziendheid; beelden, situaties of voorwerpen uit het verleden of de toekomst waarnemen.
  4. Helderhorendheid; namen of flarden van een gesprek opvangen terwijl je niet aanwezig bent.
  5. Helderruikendheid; bepaalde geuren kunnen een symbolische betekenis hebben en in verband worden gebracht met bepaalde ziektes. Op grond van vroegere ervaringen kunnen bepaalde reuksensaties aanwijzingen geven voor de diagnose.

Praktische aanpak: samen aan de slag
Verder hou ik als (HSP) coach het meeste van ‘gewoon doen’, oefenen, en visualiseren. Ik heb gemerkt dat het voor cliënten super fijn is om aan de slag te gaan – niet te lang over de stof praten maar te doen en te ervaren. Daarom heb ik een praktisch werkboek over HSP ontwikkeld waar je na het 1e consult zelf mee aan de slag kunt.

Wandelconsult of wandelcoaching
Naast een behandeling in de praktijk is het ook mogelijk om samen een wandeling te maken in de natuur. Tijdens een wandelconsult wordt je je vooral bewust van wat je ziet en meemaakt in de natuur. Je gaat zien waarom komen je bepaalde dingen en thema’s tegenkomt. En we kunnen met behulp van de natuur ook opstellingen doen en blokkades oplossen.

Reguliere gezondheidzorg
De therapie werkt vaak preventief, maar ook als ondersteuning en bevordering van het genezingsproces bij ziekte, klachten of aandoeningen. Ik hecht veel waarde aan samenwerking met de reguliere gezondheidszorg. Als je niet in behandeling bent bij een huisarts, kan ik je adviseren dit alsnog te doen.

Meer informatie:
Heb je vragen over de behandeling of wil je overleggen welke behandeling bij jou past? Neem dan contact met me op via 0649423598 voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek (max 10min). We kijken dan samen wat Energetische Therapie voor jou kan betekenen.