Workshops

De workshops voor 2023 worden nog ingepland. Heb je interesse of wil je met een klein groepje van 2-3 personen in de praktijk oefenen met een bepaald thema? Neem dan even contact met me op! Er is van alles mogelijk, denk bijvoorbeeld aan:

1. Workshop met 2 a 3 personen mbt aarden, afsluiten, energetisch werken, innerlijk kind, psychometeren etc.

2. Bij terreel kun je workshops volgen mbt psychometeren of stervensbegeleiding

3. Een individueel traject dat we samenstellen aan de hand van de leerdoelen die je hebt.

Psychometreren module 1 en 2

Hierin leer je de basis van het invoelen bij een ander. Psychometreren is invoelen. Je kunt indrukken, gevoelens, emoties krijgen als je bijvoorbeeld een voorwerp vasthoudt. Dit kan een foto, een horloge of medicijnen of een boom zijn. Psychometreren is een kwestie van veel oefenen, en dat is wat je doet in de lessen, met de nodige feedback. In het geval van de lessen Psychometreren (uitzondering!) maakt het niet uit of je eerst module 1 of eerst module 2 doet.

Module 1 bestaat uit 4 lessen en module 2 bestaat uit 3 lessen.

Je kunt je opgeven voor deze opleiding via de website van Terreel via deze link

Hooggevoeligheid als kwaliteit

Eén op de vijf mensen is geboren met een sensitief zenuwstelsel, dat sterker dan dat van anderen reageert op prikkels. Hoogsensitieve personen (HSP) zijn eerder moe, gevoeliger voor stress en raken gemakkelijk overprikkeld. Licht, geluid en emoties van anderen komen veel harder binnen. Dat lijkt een valkuil, een nadeel en vaak is het dat ook. Tijdens deze workshop leer je je gevoeligheid in te zetten als kracht:

  • Hoe je stevig kunt blijven staan (letterlijk: via je eigen gronding) in de wereld vol prikkels
  • Hoe je kunt voelen of iets bij jou hoort of bij een ander.
  • Waar we emoties van een ander binnen laten komen.
  • Hoe we deze los kunnen laten.
  • We gaan voelen, ervaren en kijken hoe we onze gevoeligheid als een kwaliteit kunnen gebruiken in ons dagelijks leven.
  • Hoe we in vertrouwen open kunnen staan, zonder uitgeput of overprikkeld te raken.

Werken met de chakra’s

De chakra’s zijn de energiecentra in je lichaam. Via deze centra ontvangen wij energie uit de kosmos en gebruiken deze voor onze fysieke, mentale, emotionele en spirituele processen. Daar staan we doorgaans nauwelijks bij stil. Vanavond wel! 🙂

Tijdens deze workshop ga je kijken naar je chakra’s. Waar staan ze voor en waar zitten ze in je lichaam? Hoe kun je extra energie opdoen? Hoe kun je je chakra’s zelf in balans brengen? Je doet geleide meditaties en oefeningen om dit gebied (verder) te verkennen.

Basiskracht en zelfvertrouwen

Alles begint in de basis. Hoe zit jij in jouw basis? Sta jij in je kracht?

Door allerlei oefeningen werk je tijdens deze avond aan je basis en aan je zelfvertrouwen en kracht. Je leert jezelf beter voelen en steviger staan in diverse situaties. Je leert contact maken met jezelf op een dieper niveau dan je gewend bent, door hier eens heel bewust mee aan de slag te gaan.

Innerchild workshop

Je innerlijk kind kan je omschrijven als de aanwezigheid van het kindaspect in de psyche van de mens. De magie van werken met je Innerlijke Kind. Veel blokkades in je energie en zelfvertrouwen hangen nauw samen met je verhouding met je InnerChild. Als je vaak depressie of vermoeidheid ervaart, is dat verbonden met een onderdrukking van je levensenergie. De oorzaak ligt vaak in het (gebrek aan) contact met jouw Innerchild. Daar staan we doorgaans nauwelijks bij stil. Vanavond wel!

Tijdens deze workshop ga je -op speels open, onderzoekende wijze- kijken naar je innerlijk kind. Je gaat je Innerlijk kind voeden, voelen en ervaren via een Innerlijk kind meditatie. Hierdoor zal je eigenwaarde en zelfvertrouwen ook weer kunnen groeien.

Energiewerk

Wil jij meer bewustzijn krijgen op de invloed van de energie van anderen, van ruimtes op jou en jouw stemming? Wil je leren hoe je hierin sterker kunt worden? Hoe je meer in je eigen kracht kan staan en jezelf goed kunt gronden? Samen kijken en luisteren we naar de subtiele signalen.

Heb je interesse in één van deze thema’s? Of heb je vragen? Je kunt me altijd even bellen op 0649423598 of een mailtje sturen naar info@feige.nl. Ik vertel je graag over de mogelijkheden.