Zwangerschap

Uit eigen ervaring weet ik dat het iedere keer weer een geschenk is om te merken dat je zwanger bent. Helaas weet ik ook hoe heftig en verdrietig het is om een miskraam te krijgen. In mijn praktijk heb ik meerdere cliënten gehad met zwangerschapswensen, miskramen en ontzwangeringsproblemen. Met inzet van mijn eigen ervaring en verdieping door middel van een mooie nascholing op dit thema, help ik je graag met jouw vragen en uitdagingen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om hier mee aan de slag te gaan. Denk hierbij aan de volgende behandelingen:

  • Voor de zwangerschap kunnen er diverse problemen zijn, zoals bijvoorbeeld menstruatie problemen (veel pijn, onregelmatig etc) en endometriose. Door middel van magnetiseren/energetische behandeling en gesprekken kunnen we hiernaar kijken en rust brengen in jouw cyclus.
  • Zodra je zwanger bent of een terugplaatsing hebt gehad kan er een energetische behandeling plaatsvinden. Tijdens deze behandeling gaan we ons richten op de ontwikkeling van de embryo en het vastraken aan de baarmoeder. Deze behandeling helpt ondersteunend bij het innestelen van het embryo in het baarmoederslijmvlies. Als je vaker miskramen hebt gehad, dan raad ik je deze behandeling aan.
  • Als de zwangerschap onverhoopt voortijdig is geëindigd door een miskraam, is het ook mogelijk een behandeling te doen om weer balans in het lichaam (hormoon huishouding ) te krijgen en het verlies te verwerken.
  • Na de zwangerschap wordt vaak gezegd dat je 9 maanden moet ontzwangeren, je lichaam heeft een hele klus geklaard en om weer balans te krijgen in je lichaam is het ook mogelijk om je energetisch te ondersteunen met behulp van magnetiseren.

Ik kan natuurlijk nooit garanderen dat je zwanger wordt en dat de zwangerschap blijft maar ik heb in de praktijk al mooie en positieve resultaten. Er is heel veel mogelijk.

Meer informatie:
Wil je meer weten over energetische therapie bij een zwangerschap of zwangerschapswens? Je kunt me altijd even bellen op 0649423598 of een mailtje sturen naar info@feige.nl.