Het consult

De eerste afspraak
De therapie start met een uitgebreide kennismaking. Samen kijken we waar je nu staat. Ik voel in op jouw energie, en we bespreken je levensgeschiedenis, mogelijke ziektes, klachten en wensen. Dit 1e consult duurt ongeveer 1,5 uur.

Vervolgbehandeling
Ieder consult begint met een gesprek voor bewustwording van wat op dat moment speelt of nodig is. Daarna volgt de energetische behandeling (magnetiseren) om je weer in balans te brengen. Het magnetiseren is een natuurlijke manier van behandelen. Via mijn handen breng ik universele energie over die zicht richt op jouw fysieke, emotionele geestelijke en spirituele proces. Je hoeft je niet uit te kleden voor de behandeling. Ik hou mijn handen op of vlak boven het lichaam. Als je helemaal niet aangeraakt wil worden, kan de behandeling ook zonder lichamelijk contact plaatsvinden.

Meestal duurt de behandeling tussen de 30 tot 60 minuten. Het aantal behandelingen is heel verschillend. Bij langdurige of chronische klachten zijn over het algemeen meer behandelingen nodig.

Wat kun je ervaren tijdens de behandeling?
Je kunt mijn handen als heet ervaren, aangenaam warm of ijskoud. Na de behandeling kun je tijdelijk een verergering van de (oude) klachten ervaren. Het komt voor dat je moe wordt, of juist heel energiek. Het is verstandig om enkele uren na de behandeling wat rustiger aan te doen en genoeg water te drinken.

De behandeling spreekt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam aan. Je eigen energie zal versterken en uitbreiden. Dit heeft een reinigende werking en ontgiftende werking. Mogelijk verandert de kleur en de substantie van de uitscheiding. Deze periode is de verwerkingsperiode en is qua duur en intensiteit afhankelijk van de aard van de kwaal en je persoonlijkheid.

Het is bewezen dat paranormale behandelingen aantoonbare effecten hebben op mensen, dieren en planten. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat 90% van de cliënten baat heeft bij de behandelingen. Ook ervaren veel cliënten een verbeterde kwaliteit van leven.

Wandelconsult of wandelcoaching
Naast een behandeling in de praktijk is het ook mogelijk om samen een wandeling te maken in de natuur. Tijdens een wandelconsult word je je vooral bewust van wat je ziet en meemaakt in de natuur. Je gaat zien waarom komen je bepaalde dingen en thema’s tegenkomt. En we kunnen met behulp van de natuur ook opstellingen doen en blokkades oplossen.

Meer informatie:
Heb je vragen over de behandeling of wil je overleggen welke behandeling bij jou past? Neem dan contact met me op via 0649423598 voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek (max 10min). We kijken dan samen wat Energetische Therapie voor jou kan betekenen.