Voeding en de overgang

Al een aantal jaren ben ik op onderzoek naar de juiste manier van eten, voeden, voeding.

Na de opleiding voedingsdeskundige bij CIVAS heb ik nog niet de “ideale” oplossing gevonden. Ik heb van alles geprobeerd en het belangrijkste wat ik daaruit hebt gehaald is dat je lekker in je vel mag zitten. Dat je kan doen wat je wil en dat je gewicht je niet belemmert.

Waar gaan we mee aan de slag?

Je mag onderzoeken wat je nodig hebt om goed in je vel te zitten. Hoe jij zoveel mogelijk gezond en gevarieerd eten voor jezelf kunt verzorgen. Wat zijn je belemmeringen en uitdagingen? En waar komen deze vandaan? Van welke voeding kun je geen genoeg krijgen, en waar staat dit voor?

Vanuit mijn eigen ervaring en opleiding kan ik je ondersteunen: van een holistische kijk op alles wat met voeding en gewicht te maken heeft tot de praktische zaken zoals je dieet, boodschappen en actielijsten.

Wat heb ik je te bieden in deze fase van je leven?

1. Holistisch 2. Magnetiseren 3. Praktisch
Welke smaken en producten trekken je aan en waarom? Lekker in je vel zitten, je lichaam liefhebben Weekmenu’s en recepten
Welke voeding triggert jouw overgangsklachten? Hormonale balans behandeling en stressreductie Eetdagboek
Voeding als ondersteuning gaan zien in je proces Energetische maagband Meten en wegen

Meer informatie:
Wil je meer weten over voeding en bewustwording? Of wil je een afspraak maken? Je kunt me bellen op 0649423598 of een mailtje sturen naar info@feige.nl.