Soms is het fijn om in een bubbel te zitten. Even geen prikkels.

Afgelopen dagen waren leuk en fijn, met veel familie en bezoek. En gisteren geholpen met de keepersclinic van goalieworks bij oranje rood. Was heerlijk om buiten te zijn en de kids zien sporten.

Nu vanmorgen is het stil. Iedereen slaapt nog. Het is zo fijn om dan even in mijn bubbel te zitten van rust en balans. Me voorbereiden op de dag met wat oefeningen en een gezond ontbijten. Lekker met me, myself and I. ❤️

Daarna komen de geluiden en de bubbel klapt even open. Iemand begint te praten tegen me. Dan ga ik erna toch terug in de bubbel. De bubbel kan er altijd zijn. Soms is deze zacht en transparant. Soms stevig en sterk. Probeer af en toe je terug te trekken in je bubbel en schakel even af.

Je zult merken dat het je goed doet.